Замело, закурило дорогу

Замело,закурило  дорогу,
Білим снігом засипало все.
Чує мамине серце  тривогу,
І  сон  щось  недобре  несе.

Замело,все  засипало снігом:
Ніде  ні  стежини нема.
Сидить за столом  мама з  хлібом,
Та сина з війни ще нема.

Четверта  зима вже минає,
Як  син же  пішов на війну.
В молитвах на нього  чекає…
Залишив її вдома одну.

Замело,закурило дороги,
Мама в хаті в сльозах вся  сидить.
Хоч плакать нема уже змоги,
Та  серце  пече  і  болить.

Звістки про сина немає,
Немає  ніяких  новин.
Та надії вона не втрачає,
Бо один він у неї  …один.

05.01.2018 р.


Рецензии