Сёння сонца было...

***
Сёння сонца было,
Без прамення, а так…
Сёння сонца было,
Быў і вецер-прастак.
Але ўсё ж такі ўвечары
Дожджык пайшоў.
Гэта студзеньскі дождж
Між палетак-лясоў,
Між пакошаных ніў,
Між прастуджаных хат…
Гэта студзеньскі дождж
Мне закрыў далягляд.
Сёння сонца было.
Сёння сонца было!
На хвіліначку сэрца
Маё адлягло…

05. 01. 2018 г.


Рецензии
Так, не хапае сонца... І снегу не хапае.

Клавдия Семеновна   08.01.2018 22:01     Заявить о нарушении