Твоё сердце

      Твоє серце.

Чую співи солов`їні
В рідному гаєчку...
Гарно жити в Україні!
В вільному краєчку...

Обіймає зранку сонце,
Вітерець ласкавий...
Зігріває щастям серце...
І мою державу.

А коли надвечір зорі
Ллють красу над світом,
Мрії линуть на просторах...
З фіалковим цвітом.

Гори, ріки і долини
Навкруги казкові...
Щастя тут - в моїй країні!
Рідній і чудовій.

Тут матуся народилась,
Дід, бабуся, тато...
Вік пшениця колосилась...
Тут земля багата!

Заповіт даю дитині,
Як святу водицю:
- Твоє серце - Україна!
Зберігай скарбницю...

                4.01.2018 р.

Фото з інету.


Рецензии