Латинь у переказ1 д1да Панаса

95.Nec sibi, nec alt;ri.

Ни себе, ни другому.

Бува і так у нас. СтарИй, не ходить вже. Черешні осипаються к херам.
А він рушницю виставив в вікно. І сам не гам, нікому все же ж не віддам.


Рецензии