***

Interesata este doar n aspect financiar,
A incercat s-o cucereasca, in zadar...
Ea vrea sa aiba o viata luxoasa,
Un sot miliardar, o villa in Maiami,si nu-i pasa!
Ca sotul viitor este deja batrin, ca este turc si e strain.
Ca nu-l iubeste, ca el ca pe-un trofeu o foloseste...


Рецензии