Описи природи

Стоїть монастир на узгір'ї крутім,
І хрест золотий височіє над ним.
Він сяйвом ще здалека надить до себе
Й верхивкою наче торкається неба.

22.07.2008



Як гомонять дерева ранком прохолодним,
Як птаха пісеньку тихесенько співа,
Як шепотят у луках квіти та трава,
Як сповнений твій край величчям благородним!

10.11.2009


Душа - скарбниця почуттів,
Ти в ній знайдешь немало:
Бурхливу радість, сум і гнів
Вона в собі з'єднала.

Кохання ж там нечастий гість,
Та як туди потрапить,
Одразу ж сум, і біль, і злість
Вона счезати квапить.

літо 2006


Рецензии