***

Сумую без тебе, набридло життя,
Коли зрозумiеш мое почуття?
Для мене була ти найкращею мрiей,
Коли була поруч, я жив ейфоріей
Але ти втекла- один залишився,
Все вмерло, ВСЕ ВМЕРЛО!- життевий мiй план не здi'cнився...


Рецензии