Пiсня

"Дивлюсь я на небо...."
(М. М. Петренко)

Дивлюсь я на тебе
І мрія літає,
Несе аж під небо,
А серце не знає,

Чому зачастило,
Чому сильно стука? –
Красу так вітає.
Чому ж в ньому мука?

Йому ж пощастило
Весь час милуватись,
В коханні зізнатись.
Краса в житті - сила,

Що світ спасти може,
Та я хочу знати,
Мене як спасати?
Дай відповідь, Боже.


Рецензии