Am obosit, de inspiratia sunt parasit

Am obosit, de inspiratia sunt parasit...
Dar totusi sper ca am sa am puteri,
Sa vad inca macar 50 de primaveri...
Atunci, la saptezeci si cinci de anisori,
Voi deveni un om de mari valori,
Cu o experienta uriasa n spate,
Cind si cincluzii de facut se poate.
Cind n alta lume cu un suflet linistit,
Se poate de plecat, stimat, si multiubit,
De oamenii de toti, in cercul de copii, nepoti...
Acuma insa fiecare zi i o noua incercare,
Dar cred, ca voi avea eu parte si de soare,
Si de o viata dulce,ca un cintec de privighetoare...


Рецензии