Ariadna U

Acuma vreau sa-ti spun direct,
Rabdarea s-a epuizat,
Imaginea ta e ceva perfect,
As vrea sa recunosc, ca sunt socat, hipnotizat...
De azi si pina ultimul minut,
Nu poate fi ceva sau cineva mai valoros,
Ai devenit lumina zilei pentru-n om pierdut,
Un inger pazitor, icoana, un Isus Hristos


Рецензии