***

Коли зi мною поруч ти, Любов Чумак,
З'являеться життевий смак...
______________________________
Ти скажеш тобi вистачае подяки,
Вiд мене такого собаки, чертяки
Але...Все ж таки, не вважаю я так...
Для тебе панянки, Любовi Чумак,
Корону дарую завмiсто подяк...

Здивований, як тебе десь змiг знайти...
Найкращого,впевнен я, гiдна ти...


Рецензии