***

Нi, я зовсiм не спiвак,
Хоч и трошечкi cпiваю...
Мрiю бути як 2pack,
Рими кожен день шукаю.
Написати намагаюсь щось таке,
Шоб змогло суспiльство зрозумiти:
Якось ми тримаемось- але життя важке,
Все серьозно, це все вам не квiти...
Ще скажу... менi набридло,
Коли на конi, не той хто краще, а якесь там бидло...

Десь життя як в гетто, десь руiны...
Бiльш проблем зараз мабуть, лише у Украiни...


Рецензии