Просьба художнику

Здоровенькі були! або, Доброго часу доби !
Все це файний вигляд має  і картини і фарби,
Живописець ти від Бога, то побачить і сліпий,
Тож як маешь акварелю, ролик ти такий залий,

Акварель візьми і аркуш, пензликив та олівців,
Намалюй нам натюрморти, їжу хочем-зрозумів?
Намалюй наїдків,  мяса  і напоїв намалюй,
Щоб народ на Україні їхній вигляд не забув.
 
Бо ж чував ти рідний брате, може бачив ти колись,
Україна, борщ і сало тож синоними  навскрізь,
А тепер, то все минуле і гостинність і пісні,
"Зе" злодії все спалили в необьявленній війні.
 
Я живу в столиці, Київ златоглавий красень град,
І була Москва сестричка, брат сестрі тоді був рад,
Але ось біда і сльози, кров війна і залп гармат,
Буржуяки нас розвели як сто літ тому назад.
 
Росіянин ворог лютий, став тобі хоч рідним був,
Бо в  тринадцятому  році гість з Америки прибув,
Джон Маккейн,та хвойда Нулад роздавали пиріжки,
Як не мов наш нарід руський, то туземці дикуни.
 
Все вони у нас забрали, без віддачи без подяк,
Намалюй ти нам  картоплю, поросятко і буряк,
Намалюй нам Україну, ту що може знав і ти,
Зараз вже немае того  все згоріло на війні

Я русский Алексей Широков г Киев но когда я писал это специально на украинском я плакал от утраченного Боже милостивый спаси Украину
Автор Широков А? А.5,01,2018 г Киев Украина


Рецензии