Смiливо мандруэ

Осінь срібла нам у коси  додає,
І мереживо із  золота  зіткала.
Сльози з неба дзвінко  дощиком проллє,
Й колискову  листю жовтому співала.

Осінь щедрістю  нас  тішить  кожен  день,
І казково все вдягає в позолоту,
І співає стоголоссям нам пісень,
Шле вітання  хмелю  коло плоту.

Осінь пензлем розписа все навкруги,
Не жалкуючи ,  все  золотом фарбує.
Не чіпає  тільки річки береги,
І сміливо  по  землі  вона  мандрує.

26.08.2015 р.


Рецензии