Пiсля розмови з братом

   ПІСЛЯ РОЗМОВИ З
З БРАТОМ

Я спав і бачив
Цю розмову.
Я вдячний вам
За рідну мову.
Я радий, що ми
Рідними лишились,
Хоч ми ніяк
І не сварились,
Бо рідна кров
Вона єднає.
Та сердце швидко
битись заставляє.
Щаслива мить
З'єднала мене з вами.
Ця мить мені
Як ліки стала.
Я радий був
Почути ту людину,
Яка мене в
Садок водила,
Яка частинку,
Молодості свої,
Мені маленькому
Віддав.
       ***************
        ВАЛЕРІЙ  КУЛИК       


Так склались обставини
Що після подій
Кримської весни
2014 року
Ми з моїм братом
Не спілкукувались
Три роки.
Таке от непорозуміння,
Але завдяки нашим
Дітям та віберу
Ми нерешті
Знайшли
Спільну мову.
    


Рецензии