Два голоси То поруч, то урозтiч

З.Кодай, Дует для скрипки і віолончелі у трьох частинах
М.Скрипа (скрипка), З.Алмаші (віолончель),
Фестиваль «Гольфстрім», Київ

Два голоси… То поруч, то урозтіч…
Помалу, між собою, про своє…
То гучно, то стихаючи від млості…
Співають про Небесне і Земне…

Два монологи сплетені в єдине…
Виставу? Дійство? Вигадку? У гру?
Взаємодія вивільнила сильне
Бажання відчувати глибину…

Дві сутності… Зусилля серед марень…
Кров виступає з надтонких судин…
Багато мрій, прикутих до досягнень…
Злітає пір’я з вицвілих картин…

Дві пісні, що звучать від серця в серце…
Дві тиші, перелиті у життя…
Любові свято… Неспроможність смерті…
Намолені крізь ночі почуття…

08.09.2017


Рецензии