Всi моi пiснi

Я збирала їх у полі               
В світлі ранньої зірниці,               
Нанизала, як намисто звуки чарівні,               
Я збирала їх у небі               
На глибокім дні криниці,               
І тепер я вам дарую всі мої пісні.

ПРИСПІВ:               
Ляжуть на душу чистими віршами               
Заквітчаного сонячного ранку,               
Ляжуть на трави срібними дощами,               
Прозорі, наче зорі на світанку.               
І полинуть по світу, по землі усій,               
Часом – невеселі, а часом – голосні,               
Хай вони оселяться у душі твоїй               
Щирі, наче діти, всі мої пісні.

Я розсиплю їх плаями               
По зелених верховинах,               
Привітаю ними сонце рано навесні,               
Я пущу їх ручаями               
З гір високих на долину,               
Хай співають люди добрі всі мої пісні.

11.12.2006

Пісня "ВСІ МОЇ ПІСНІ"
https://www.youtube.com/watch?v=OIy_NmXx3Fg


Рецензии