Сонет 109 из цикла Шекспир по иному

"Меня неверным другом не зови..."
Вильям Шекспир. Сонет 109

Я — друг твій вірний до скінчення днів життя,
Не поміняюсь я і зраджувать не стану.
В душі своїй любов, мені Всевишнім дану,
До тебе збережу й примножу почуття.

Я — Риби в Зодіака, ти в нім — Водолій,
Красуня ти, тобі у віршах всі посвяти.
Стихії — Воду і Повітря любим свято,
А в творчості твоя душа в душі моїй.

Для Риб повітря  не шкодуй, прошу,
Воно від Водолія Рибам необхідне.
Відчувши це, в обох стихіях наших рідних,
Пливу, граничну щоб не перетнуть межу.

Два поріднили нас небесних знаки,
Все так, як передбачено у Зодіака.


Рецензии