вiчно гнаний жид

так, зараз, ще п'ять хвилин доспати,
(Боже, чому так холодно,
ще навіть не мінус сорок)
ще мирно сопе моя мятежна матер,
хоча за дверима уже вівторок
так, зараз,іще один ковток кави
(пародії за вісімнадцять гривень
й чотири цукру)
а тепер мої неодмінні щоденні вправи
поцілити плямою на нову блузку
так, зараз, ще п'ять хвилин до дзвінка
(мрію заснути на першій парті
я більше з того матиму зиску)
так, почекайте, не зачиняйте ліфта
зараз встромлю і я свого писка
водію, їдь швидше, учню, іди додому
я, наче гнаний жид, скачу від одного до іншого,
зараз взлечу від напррруги, мій курс - стратосфера

сядь відпочинь, навіжена
дочка агасфера


Рецензии