Крапля

Від краплі
правди
оживає дух —
і слово…


люд бачить:
задихтіло
тіло
мови!!


Й нічого більш,
ніж люд вмістить…
А тіло мови!
тіло
мови —
й океан перепливе!


й вернеться
в серце —
бач, глаголам
вдихає
дихання
нове!!
Життя — живе!

13.06.2017


Рецензии