Яшчэ будуць ласкавыя словы

Не парушу я сон твой мядовы,
Яго тонкую гладзь.
Пра каханне пяшчотныя словы
Буду з ветрам шаптаць.



Як даўно была тая сустрэча,
Колькі часу прайшло?
Не забуду я першы наш вечар,
Тваіх вуснаў цяпло.



Вось і зноў ты, як летняя птушка,
Прыляцела здалёку на дзень.
Кулачок табе служыць падушкай,
Коўдрай -  цёплы вясенні прамень.



Не парушу я сон твой мядовы.
Паляжы, адпачні.
Яшчэ будуць ласкавыя словы,
Незабыўныя дні…


Рецензии