Крик молчаья. Перев. на укр. яз. С. Алимдюл

Розгорнути о півночі–
каменю молитовник.
Босі дерева– обламані– мовчання криком.
Попереду–
запилено минуле–
заполошне.
Гіркі роси горобин опромінюють– голос твій.
Крізь стіну твого зору– пройти крізь потаємні двері прощі.
Крізь сад – в інші часи,
сонний голос зір і берез.
Місяця срібним черепом– черпати світло, що б’є ключем–
над колючим листям твоїх слів.


Рецензии