Молитва по кръстовден

       МОЛИТВА  ПО  КРЪСТОВДЕН
          Росен Русев                х

Господи, ти бдиш над нас.
Помогни!
Ти бродиш и много си бродил.
Моля те аз -
-събери ни!
Пред прозореца
да не бъдем сами
и по пътища да не бродим самотни.
Моля те, искам да знам,
че някой и мене ще чака.
Искам да знам,
че някой за мене би плакал.
Моля те Господи!
ТИ...
Помогни ми!


Рецензии