Моята есен

         Росен  Русев
МОЯТА   ЕСЕН                х

Влизаш тихо.
От теб се носи мирис на разреден парфюм
от дъжд.
Наведена над мен ухаеща
на есен и на
още нещо.
Обръщам се,
косите мокри
са разпилени до главата ми.
Със аромат на дъжд, парфюм
и есен.
На най-красивата ми есен,
безоблачна, ухаеща и
малко мокра...


Рецензии