Тут Когут у нас Валентинка

О гэто мечта:
Здавайсь – а то дам!

Мы тута прогнозом заjмыся.
Бо шо дэ когда...
Сыба выгучев някы чысла
J вліянь jіх на мозга.

У нас жэ у всіх совместімость,
Напрыклад, з дід Васьк:
Да jды! Гэто страшная ж Тігра
J вабшэ, блін, дурак!

А в снах у нас нету ж страхітьтя.
Ось сёння, ты ш бач:
Якыjіся мощные быдла
Пошлы вжэ тылет свіжэвать!

Я далыj і далыj дывывся.
Да всі вш звір однак!
Стоjіть от собі дэсь дівчынка
І ждэ Мняв краса...

Ну, j от: дэ якэе прам дывко
Случысь раптом каксь.
Так, лампа оно пырыгрілась,
А НЕ враз взорвалась.

А я жа улад усадзів машц!..
Щуп-щуп – і в матрац.
Бо ж нащо кому шэ молытысь
Прам зо сну і хвать!..
Портрэт Сатья Саі?!
О, Господі свят!

Бо еслі пошлы вдруг сціхы, гах,
С просоньня от Спарт,
То значыця неча j круціцца –
Хапаj карандаж!

От мы і схопыв спакваля
Ту вілку с ножа
І тыц-тыц – попав!.. быс шнура
Ажно хваjна шваjк!

А воні!.. замкнёнэ усё ж вжэ.
І дэ якыj свет із окна.
Там но рубашок одных морэ.
Ну, коб теплыня у ногах.

1 я. Сіротка. Куда нам вам Машк!
І тыхо, тіхонечко
Кую фш сам себя.

Попався я ж туткы на водцы.
Ага, ну, всекда
Оно і мечтаю в Год Новыj,
Кабы налізацц, как сфіння.

...а счас заголовочок вліпым.
О, глянь щэ навырха:
Ля нам прыдложылы
Щэ j з ёю змагацц. ‘Хваjна пань!
убЮ, кажэ, Путю ту в мазь,
Ек він про звырів даж ны дбаjт.

От там шо за знак!.. пырыд хах.
Штырхіть – с пажура нека твар ж.
Рышылы быз лампы бам-бам.
А клавішы ж ясны, бы в жаб.

...ну, шо гэто - сон чы дытынка
в сам деле до Васьк? (на картц)


 


Рецензии