Без снiгу зима - не зима

Без снігу зима - не зима,
Дерева сумують вже трішки...
Вже січень, а снігу нема
Не грає малеча у сніжки...

З небес дощові батоги,
З землі  визирає травичка...
І наче весна навкруги,
На гіллі співає синичка.

Калюжа під самий поріг,
Дощами прогнівалось небо...
Я мрію, що випаде сніг!
І годі! Дощу вже не треба...
01 01 2018 р
Вікторія Р


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.