Вам кохатись треба

Достатньо закохатись у людину
Щоб щастя у вікні шибки розбило
Покласти руку на плече, на талію, на спину...
Інтимно далі...Кохались двоє.... Сильно.....

Зривались блюзки, галстуки, рубашкі....
Серця порозривали у собі
Від щастя закривались очі наші
Чомусь відклалось це у пам'яті мені

І сильно пам'ятаю рук я дотик
За то я все віддав би у житті
Торкайсь мене частіше, мій наркотик
Люблю тебе.....Потрібна ти мені.....


Рецензии