Коли вона була на нього зла

Коли вона була на нього зла,
вона писала вірш несправедливий,
де місця не знайшлось для слова «милий»,
хоч щойно ще закохана була.

А що таке несправедливий вірш?
Це вірш, де злість живе у кожнім слові,
немає римам діла до любові,
і крає серце вірш, мов гострий ніж.

Усе гірке рядком переплела...
Образливі слова без втоми пише.
...Вона писала зовсім інші вірші,
коли вона закохана була.


Рецензии