Новор1чне прив1тання

Летять роки так непомітно,
і це відчути неможливо
Бо ще недавно було літо,
а вже зима набрала сили

Швидко день за днем тікає час,
і встигнути за ним так тяжко
Вже рік новий прямує до нас,
а зі старим пора прощатись

Хай він  віднесе якнайдалі
все погане з нашого життя
Незгоди забере, печалі
і для радості звільнить місця

Хай в новому прийдешньому році
всіх оточує лише прекрасне!
Хай життя на кожному кроці
всім дарує здоров"я і щастя!
 
Хай здійсняться всі бажання,
задумані у новорічну ніч
І справдяться всі сподівання,
покладені на майбутні дні

Ну не знаю, що бажати ще,
чи вистачить тих слів ще трохи!
Можу тут сказати лиш одне:
Усіх вітаю з новим роком!

©Тамара Цегельнюк
29-30.12.2017


Рецензии