Подумки малюю зустрiч

Подумки малюю зустріч,
Як побачу я тебе.
Ти на мене глянеш ніжно,
Як ніколи і ніде.

Твої очі, мов колиска.
В них живе моя любов.
І вона у них засяє,
Як побачу тебе знов.

Ти пройдеш чи ти підійдеш,
Заговориш?... Підійди...
Мовчки кожен раз благаю -
Тут і зараз підійди.

Ну, невже ти це не бачиш?
Ну, невже ти не вгадав,
Що в моїх та оченятах
Ти так глибоко упав?

Ти у мене в кожній думці.
Ти постійно в голові.
Кожне фото, кожний запис -
Все присвячено тобі.

Поки я тебе чекаю.
У цей час я лиш твоя.
Посеред усіх найкращих
Я тебе давно знайшла.

Й показати б найніжніше,
Викрити б вже цю любов,
Тільки серед всіх найкращих
Ти мене ще не знайшов.


Рецензии