Лицар

Легенду придумав про себе:
Дракони, принцеси, русалки
І знаки таємні на небі,
Та тільки ні зимно ні парко

Від мужніх боїв з однорогом,
Блукань по жахливій печері,
Хапань амазонок за ноги,
Бо подвиги всі на папері.

Втомившись шукать щастя птицю,
В смішних обладунках з картону,
Сумний намальований лицар
Повернеться вранці додому.


Рецензии