У оселях розквiтли ялинки

У оселях розквітли ялинки,
Тихо сяють барвисті вогні...
Щось відлунює ніжно і дзвінко
В кожнім серці в святкові ці дні.
Й дива хочеться всім побажати -
Як в дитинстві бувають дива.
Щоб у кожній оселі чи хаті
Лише добрі лунали слова.
Щоб у світі побільшало миру,
Щоб у всіх добрі долі були,
Щоби люди, рослини та звірі
У гармонії Божій жили...

У оселях розквітли ялинки,
Тихо сяють барвисті вогні...
Хай же буде так світло і дзвінко
І в звичайні, в буденні всі дні!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.