Глянь но на выродкый з десить

В емы шукають жабэй!

Есть у Грудініна Павла
Мощная правда смотреть
Прамо в глазіща заразам,
Шо запраглы бізнэс вэсь:

Вы, шо там, жрэтэ вжэ нафту,
Шо а ны грошка в буджэт?
Ілі j іj газом кітаjцыj
Поjітэ лёгынько дэсь?

Нет! Нафіга падлам мяса фш.
Лучшэ ж каклеты із псэj.
Яблокі все загнівают,
Но мы вызэм польскыj хрэнь.

Я бы вам дал тута манкы,
Шо во но jісьць міj бельмес:
Пару горшочкыj смытаны
З еблычком да сухарэм.

Ах, воны вонькы ны бачылы!
Даjтэ нам шэ кіслых щэj.
Гніль захопыла всю владу
І а ныек ны зопхнэш.

Відіш лі, выборы выjшлы:
Все ліш оно за собесь!
Відео-камеры здыjмуть?
Го! Шэ j в судах jіх возьмэш.

Плітьмы рубають секіры ж:
Все под налог, а то режк
Вэльмо жэ станэ білэнька
Во ув того дармоед.

...в зыму ж трава гэтак рэзка,
Бы j во j споднычка в невест


Рецензии