Яратам!

   

Кояш я чыга, я бата –
;ир шары шулай ;йл;н;.
Мин бер кызны яратам –
Исеме аны; Галия.

Я я;гыр ява, я кар баса –
Шундый инде табигать.
Ул Бакировога барса
Мин д; бик нык кан;гать.

Каен ;ил;ге д; ;с;
Сараштыбаш урманында.
Галиямне инде к;рс;м
Очып барам атлаганда.

09,12.2017 ел.


Рецензии