Холодне серце

Ну і спека в кімнаті моїй
Працює котел, палає газ
А в мене купа відчуттів,
ніби зовсім тепла нема

Може то зима вже близько
і подає про себе сигнал?
Може через втому ту сильну
моє тіло не чує тепла

Холодно стало моїй душі,
моє серце вкрилося льодом
Я туди не пущу чужих
навіть із паролем для входу

Його розплавить тепле слово.
Це не газ і навіть не вогонь
Це прояви ласки й любові
ніжним дотиком рідних долонь

Так розтане на серці той лід,
я буду і стану собою
І зникне від холоду слід,
воно ж наповниться любов*ю

©Тамара Цегельнюк
10.11.2017


Рецензии