Любов

Любові хочеться, та не панічно.
Хочеться так, що можна зізнатись про це публічно.
Не тихо на кухні за келихом черговим під ранок.
Любові хочеться просто, а не на вечерю, обід чи сніданок.

Про любов словами вже можеш говорити простими,
Не заповнювати ніяковість реченнями пустими.
Любов - не про черевики нові, які купить він, хай їх хочеться теж.
Любов - про безмежність, коли кожен здалека бачить нариси чужих меж.

Про те, що колись буде легко, емоційно, від пристрасті душно.
Про те, що цілуватимеш поки спить поряд інша людина її за вушком.
Про серйозні розмови тоді, коли вже мовчати не сила.
Любов моя буде не боягузкою. Моя любов - відважна, спокійна і вміла.


Рецензии