***

    Останній лист календаря!

Рік півня підходить до кінця:
Останній лист в календарі зриваєм,
Собаки жовтої прихід чекаєм,
Вчувається вже гавкіт за вікном.

Снігу білого насипала Зима,
Замела кругом дороги та поля,
В лісі тихо не проїхати, не пройти
Віхола сліди всі може замести.

Сиві хмари з півночі пливуть,
Дідові Морозу прокладають путь,
Мчить на тройці в гості він до нас
Подарунок що несе, всім радість принесе. 


Рецензии