Любимой сестричке, в День рождения!

Людмилі від сестри Ольги в День народження!

29 років тому,
Доня у мами маленька народилась,
Красна як сонечко, ясна як зірочка,
Мама доню щиро любила,
Берегла її і ростила,
Ночі не досипала,
Людочкою її звала.
Виросла доня мама щаслива,
Дай Боже здоров’я
Мамі і доні на многії літа! 


Рецензии