З найкращими побажаннями з Новим роком та Рiздвом

З Різдвом Христовим всіх вітаю,
Здоров’я, любі, вам бажаю.
Щоб на столі був хліб і сіль,
Добробут був, йшов звідусіль.

Щоб сміх дитячий лунав у хаті,
Щоб ви усі були багаті.
Росли у полі жито, гречка,
Між вами зникла суперечка.

Любові кожному із вас
Сьогодні, завтра, повсякчас.
Кохання, віри, надії й долі
Всього – всього було б доволі.

А дуже хочеться мені
Добра і миру на Землі!


Рецензии