Из чащы леса бабць Яга к нам?

Да мы её сікчакс на чахсці!

А мы, блін, грудью за Ніну встаньмо!
І в7 грудінкы ураз увалым!
Бо вот, дывы ты, якы бандіты
Всю владу нашу вдруг захватылы.

І вот діла пошльы іначыj.
Хі-ха, а чо нам мяхкых знакыj
Вам уваліць по самы яjца
І всех паслаць куда не нада.

О! подывы но: з Белаj Руськы
Нам пруть усё дусткы с капусто.
А нафіга то масло с пальмо,
Колы j свого в русов вуж столько.

І вот  компартію мы славым:
Усё дала бо, глянь, одразу ж.
І мы зужжым, шо олігархыj
Чычас жэ схватым за карманы.

Чево тут долга прохлаждацца!
А ну, Украjна, украдь у раш шо!
Шычас мы пропуск ля вам закажым,
Шоб харашо всё і на Донбасы фш.

...а вот і сок жа ізь нахшых яблак


Рецензии