Справжн свято...

Так звикли вже:  ялинка,  сніг,  дива,
Веселих запорука святок,
Але для справжніх радості й тепла,
Сердець зачинені дверцята.
 
Малятко,  сіно,  віслючок,  теля,
Вертепки розмальовані є всюди.
Що привід радості -  то Немовля,
Ту істину давно забули люди...

Від Господа в  наш темний світ зійшов
Небесного промінчик світла,
Дала нам Божа благодать любов, 
Щоб крижані серця зігріти!

Спаситель,  хрест, і щире каяття -
То привід радості і свята,
Прокинулись щоб ми від небуття
І смерті позбулись прокляття -

У мертвий світ,  було народжене Життя!


Рецензии
СИЛЬНО...Дійсно, дуже добре, коли в день Різдва, та й не тільки в цей день,а й на протязі життя, люди УСВІДОМЛЮЮТЬ, що ж означає ця свята ПОДІЯ...Благословінь автору!

Юлия Квитко2   17.01.2018 18:41     Заявить о нарушении