Це до пори!

 
Цей матч закінчується скоро –
Без правил гри.
Ти сподівався на покору?
Це до пори!

Як вдарить гейзером гарячим
Сердечний щем –
Аж небо радісно заплаче
Сліпим дощем.

Дощів чекають зелень дуба
І явори..
А те, що ти мене не любиш –
Це до пори!


Рецензии