Серце заходиться болем

«Різдво у стилі фольк»
Kyiv Ethno Trio (М.Бережнюк, В.Пономарьов, О.Криса),
С.Карпенко, Т.Компаніченко,
Дім Майстер Клас, Київ

2.
Серце заходиться болем…
Серце заходиться щемом…
Світ виколисує Коло…
Сон не приходить даремно…

Вітер регоче, чи квилить,
Грає у смерть з димарями…
Хто забуття пересилить?
Дружечки вбралися снами…

Дримбає дерево гІллям…
Блимають звуки і листя…
Доля – німа і сонлива,
Мов у свекрухи невістка…

Стелеться долом травичка…
Мріють відтінками барви…
Холодом стулено вічка…
Снами гойдаються хмари…

Ллється журба за водою…
Полум’я множить тривоги…
Горе старою гарбою
Сонним готує дороги…

Серце заходиться болем…
Серце заходиться щемом…
Воля омріяна! Воля!
Небо чекає напевно…

25.12.2017


Рецензии