Як бiлий снiг, Душа бiлie

«Різдво у стилі фольк»
Kyiv Ethno Trio (М.Бережнюк, В.Пономарьов, О.Криса),
С.Карпенко, Т.Компаніченко,
Дім Майстер Клас, Київ

1.
Як білий сніг, Душа біліє…
Прозорість… Простір чистоти…
Блаженне серце серце гріє…
Чи ж можна Долю обійти?

Тепло і холод недаремно
Гойдають звуки і слова…
Дитя своє боронить ревно…
Згубилась на Землі Душа?

Стежки, дороги перевиті
Стрічками меж і забуття…
І треба жити, не тужити…
Душа то,може, – глибина?

Далекий рід далеких марень
Нащадків з’єднує у грі…
Не потребує війн і славлень…
Є мир і спокій у Душі..?

25.12.2017


Рецензии