вона

вона лежала в постелі,
гарна проститутка ліза.
зустрілись ми в дешевому борделі,
на окраїні міста.
закурите є? - питає, -
мене ломає, старий.
очі хмільної жінки: сірі й яскраві,
сигарета тліє, помада на її губах,
тьмяному та п'яному, залишає слід.
замерзла? - питаю, протягую їй олімпійку,
бормочить, мов дитина, що не відчуває ніг.
сині руки від холоду ховає в кишеню штанів,
коротких і чорних, під сірі кроссівки.
шморгає носом, питає, чи нема номерів.
ми тихо зайшли до кімнати, почали роздягатись.
цілую у шию та груди, прикриті волоссям.
ми з нею кохались усю ніч,
я та вона, проститутка з окраїни міста,
мокра та чиста, ніби ранній сніг.


Рецензии