Моя дорога

( присвячується селу Підгірне  Василівського району Запорізької області)

Скажу "Люблю" – тобі, Підгірне,
Моє село вишневий сад.
Бо тут є батьківське коріння,
Де б не блукав – вернусь назад.

Тут найтепліше мені сонце.
Тут пахне м’ятою трава,
І світять зорі у віконце,
А на весні все ожива.

Найкрасивіша наша річка,
Життя вирує, час біжить.
Моя любов до тебе вічна,
За тебе серденько болить.

Вдихаю аромат любові
Все найрідніше тут мені.
І сняться мрії кольорові,
І все тепло йде від землі.

Де б не блукав, ходив по світу,
В дитинство я вертаюсь знов,
З найкращим, сонячним привітом
Моє село, моя любов.

Скажу "Люблю" тобі, Підгірне.
Моя дорога лиш одна.
Бо тут є батьківське коріння
Дороги іншої нема.


Рецензии