Запитаю

Запитаю сонця,
Запитаю неба
Запитаю Бога
Про моє буття
А чи була вірна
Пройдена дорога,
А чи було вірним
Все моє життя.

Запитаю серця,
Запитаю ночі:
Як же жити далі
І який мій шлях?
Та чомусь сьогодні
Знов сумують очі.
Помолюсь у Храмі
з свічкою в руках.


Рецензии