Творцу всевышнему

Моя тернистая тропа
Ведет к Тебе, к твоим заветам.
Во мне живет моя мечта -
Я обращаюсь к Богу, Свету.

Зачем нам войны и вражда?
Любовь и Вера миром движет.
Познав суть истины Добра
К творцу Всевышнему мы ближе.


Рецензии