Вовки виють понад яром

Вовки виють понад яром
Чорнії мріють думки.
Може отак ось, боярам,
Мріялись темні гадки.

Місяць стає опівночі
Повен і крові, і сил.
Диво Купальської Ночі,
Диво Ярилових Крил.

Скаже колись сокровенне,
Миле, таємне, чудне,
Те що чекав я таємно,
Те і віддасть, те одне...

Молодість, силу, наснагу,
Волю і душу мою,
Те що чекаю. І спрагу
Миттю загасить мою.

Мушу я ждати любові,
Мушу губити її,
Мушу жадати я крові,
Милої крові з землі.

Себе в нащадках — не бачу,
Хочу побачити знов
Предківську віру, а значить -
Бог поверне мою кров.

Віра, Надія, Кохання...
Всесвітів чорна імла.
В тих сокровеннійших знаннях
Ніч на Купайла була...


Рецензии