Ще раз про талант

Скільки ще треба того вина,
щоб мене не тягнуло назад?
Скільки ще треба мені тих знань,
щоб повірити у свій талант?

Ой не допоможе тут вино,
бо треба лиш тверезий розум
І розуміння не прийде само,
бо до всього сумнівів повно

Талант - не варіант для жартів.
Вони для нього недоречні
Талант - своєрідна гра в карти,
де всі від розуму залежні

Якось же треба розкрити талант,
щоб досягнути успіху в житті
Це ж бо неземний великий дар,
який дано, на жаль, не всім

Я зрозуміла річ єдину,
що життя дається лише раз
Талант розкрити я повинна,
поки є можливості та час

©Тамара Цегельнюк
19.11.2017


Рецензии